Myslíte si, že sa na Slovensku žije dobre? Politika tu je na veľmi zlej úrovni aj to, ako sa štát správa k ľuďom. Nájsť si prácu v iných mestách ako v Bratislave, je veľkým problémom. Bratislava ponúka široké možnosti uplatnenia, čo je pre mnohých ľudí veľmi zaujímavé. Práve pre to sa mnohí ľudia sťahujú práve do hlavného mesta Bratislavy. Bratislava vám prinesie lepšie platy, či aj lepšie bývanie. No ja by som v Bratislave určite nechcela bývať. Pýtate sa, prečo? Bratislava má jednu veľkú pýchu. Je ňou určite Bratislavský hrad. Ten púta pozornosť už z diaľky. Táto krása je pýchou celého Slovenska, no aj v iných krajinách nájdete krásy Slovenska.

Slovensko

Viete si napríklad užiť dovolenku v Slovenskom raji. Slovenský raj vám ponúka aj skvelú turistiku. Lenže ľudia žijúci v Slovenskom raji to majú naozaj veľmi ťažké. Niekedy tam nemajú vhodné prostredie na zamestnanie sa. Sú nútení ponúkať svoje domy ako ubytovanie pre turistov. Vysoké Tatry či Nízke Tatry na Slovensko lákajú mnohých turistov. Práve táto lokalita je vhodná na turistiku i na kultúrne vyžitie.Lenže žije sa tu naozaj tak dobre? Očakávali by ste, že keď máme veľa turistov, aj život na Slovensku je veľmi dobrým. Mýlite sa. Život na Slovensku je náročný, čo vedia mnohí obyvatelia v iných lokalitách a mestách na Slovensku.

Bratislavský hrad

Slovensko sa pomaly, ale isto stáva veľmi chudobnou krajinou. Môžu za to politici a nesprávne fungovanie parlamentu. Mnohé veci sa uprednostňujú a na život obyvateľov Slovenska sa nemyslí. To spôsobuje chudobu, ktorou trpí mnoho obyvateľov Slovenska. Patríte medzi nich alebo radšej ste sa rozhodli bývať práve v hlavnom meste Bratislava? V Bratislave sa rozhodne bývať mnoho obyčajných ľudí, len aby si zlepšili svoj životný štandard bývania. Je to lepším zamestnaním, no bývanie je v hlavnom meste omnoho drahším. Túžite platiť veľa za bývanie alebo sa uskromníte vo vašom bývaní v inom meste na Slovensku?

Similar Posts